Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foodaholics.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συστατικά

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Οδηγίες

  1. Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
  2. Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
  3. Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
  5. Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
  6. Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
  7. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

 

https://foodaholics.gr/recipe/efkola-kai-grigora-mpiskota-amygdalou/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *