Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foodaholics.gr!







Συστατικά
Οδηγίες
- Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
- Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
- Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
- Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
- Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
https://foodaholics.gr/recipe/efkola-kai-grigora-mpiskota-amygdalou/






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα βουτύρου με κορν φλέικς, από την Luise και το radicio.com!
Πανεύκολα, εκπληκτικά μπισκότα βουτύρου μόνο με 3 υλικά και chunk σοκολάτας, από την Ρένα Κώστογλου ...
Κετογονική Διατροφή: Τραγανά choc-chip μπισκότα με φουντούκι, από την αγαπημένη Μika Kitrina και το...
Nucrema ION Cookies, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Υδραίικα Αμυγδαλωτά, από το "Χωριάτικα Σπιτικά Γλυκίσματα"!
Σοκολατένια μπισκοτάκια βουτύρου, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση