Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foodaholics.gr!







Συστατικά
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Οδηγίες
- Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
- Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
- Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
- Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
- Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
https://foodaholics.gr/recipe/efkola-kai-grigora-mpiskota-amygdalou/











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κέτο-Ταχινομπισκότα σε τρεις υφές, από την αγαπημένη Μίκα Κιτρίνα και το ketokitchenninja.com!
Μπισκότα με κολοκύθα και σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Μπισκότα βρώμης με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr...
Μπισκότα σε σχήμα ντόνατς, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Μπισκότα καρύδι με 3 υλικά σε 10′ λεπτά (Video), από τον Πέτρο Μαούνατζη!
Μπισκοτακια με Nutella, από την Ελευθερία Μπουτζα και το ¨Μαγειρεύοντας με την L" !
Αφήστε μια απάντηση