- Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την στέβια, το κακάο, λίγο αλάτι, το μπέικιν και τις βανίλιες.
- Στο γάλα βάζουμε το ξύδι, ανακατέυουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Το ρίχνουμε στο αλέυρι μαζί με το γιαούρτι και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το λάδι και το χλιαρό νερό.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Κουνάμε ελαφρώς και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.
- Βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά το κακαό με το γάλα.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την σοκολάτα με στέβια.
- Τρυπάμε καλά το κρύο κέικ και σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
- Σερβίρουμε μετά από 4 ώρες.
Ζουμερή σοκολατόπιτα χωρίς ζάχαρη και χωρίς μίξερ (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Συστατικά
Δείτε το VIDEO : https://youtu.be/y99b02cSUDM
https://foodaholics.gr/recipe/zoumeri-sokolatopita-choris-zachari-kai-choris-mikser/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατόπιτα η μεταξένια, χωρίς ψήσιμο, από το sintayes.gr!
Ραβανί σοκολάτας (ελληνική σοκολατόπιτα), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Σοκολατόπιτα, από το nestlenoiazomai.gr!
Εύκολη Σοκολατόπιτα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Σιροπιαστή σοκολατόπιτα, από τον Παντελή Κατρακάρη και το thinkdrops.gr!
Νηστίσιμη, αφράτη πετιμεζόπιτα με σοκολάτα, από την Madame Ginger!
Αφήστε μια απάντηση