1. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την στέβια, το κακάο, λίγο αλάτι, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  2. Στο γάλα βάζουμε το ξύδι, ανακατέυουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Το ρίχνουμε στο αλέυρι μαζί με το γιαούρτι και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε το λάδι και το χλιαρό νερό.
  5. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Κουνάμε ελαφρώς και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.
  7. Βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά το κακαό με το γάλα.
  8. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την σοκολάτα με στέβια.
  9. Τρυπάμε καλά το κρύο κέικ και σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
  10. Σερβίρουμε μετά από 4 ώρες.