Οδηγίες

  1. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
  2. Δουλεύουμε την ζάχαρη με το λάδι.
  3. Προσθέτουμε το φυτικό γάλα και ανακατεύουμε.
  4. Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  5. Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη και ενσωματώνουμε την σοκολάτα.
  6. Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Απλώνουμε την ζύμη και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  8. Όταν δημιουργηθεί  κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  9. Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.