Οδηγίες
- Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- Δουλεύουμε την ζάχαρη με το λάδι.
- Προσθέτουμε το φυτικό γάλα και ανακατεύουμε.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
- Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη και ενσωματώνουμε την σοκολάτα.
- Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε την ζύμη και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις.
- Όταν δημιουργηθεί κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
Αφήστε μια απάντηση