Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Διαλύουμε τον καφέ στο νερό.
  4. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο, την σόδα και τις βανίλιες.
  5. Βάζουμε λίγο αλάτι, τον καφέ και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  6. Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 40×30 εκατοστών.
  7. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
  8. Σε μέτρια φωτιά αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το κακάο.
  9. Όταν ομογενοποιηθεί το κατεβάζουμε και ενσωματώνουμε το βούτυρο και τις βανίλιες.
  10. Περιχύνουμε το γλυκό με το γλάσο και σερβίρουμε.