Brownies με μπισκότο, από την Αργυρώ μας!
Υλικά συνταγής
250 γρ. Βούτυρο
440 γρ. Ζάχαρη
4 Μεγάλα Αυγά
70 γρ. Κακάο
2 βανίλιες
50γρ. Αλεύρι
2 πρέζες Αλάτι
150γρ. Σοκολάτα Γάλακτος σε κομματάκια
80γρ. Πικρή Σοκολάτα σε κομματάκια
100 γρ. Καρύδια
2 συσκευασίες γεμιστά μπισκότα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα μικρό μακρόστενο ή τετράγωνο ταψάκι. Σπάμε την μια συσκευασία μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και τα στρώνουμε στο ταψάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170΄βαθμούς.
Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσέχοντας να μην κάψει πολύ. Προσθέτουμε την ζάχαρη & ανακατεύουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το κακάο, τη βανίλια και χτυπημένα τα αυγά. Τέλος, προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε απαλά.Βάζουμε στο μίγμα τα κομμάτια σοκολάτας μαζί με τα καρύδια. Ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε το μίγμα στο ταψάκι.
Στην επιφάνεια τοποθετούμε μια στρώση με τα υπόλοιπα μπισκότα & ψήνουμε για 25′ – 30′ λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε το brownie σε κομμάτια.
Σερβίρουμε με παγωτό.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Brownies με ζύμη μπισκότου, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Το καλύτερο μπράουνι που φάγατε ποτέ, από την Σόφη Τσιώπου!
Σοκολατένιο brownie/μπράουνι, από την Κωνσταντίνα και το dietonian.gr!
Νηστίσιμο Μπράουνι με ταχίνι, από την Κατερίνα και το "Ζουμ στην κανέλα"!
Μάφινς με κακάο και σοκολάτα, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Μπράουνις με φράουλες, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφήστε μια απάντηση