Brownies με μπισκότο, από την Αργυρώ μας!







Υλικά συνταγής
250 γρ. Βούτυρο
440 γρ. Ζάχαρη
4 Μεγάλα Αυγά
70 γρ. Κακάο
2 βανίλιες
50γρ. Αλεύρι
2 πρέζες Αλάτι
150γρ. Σοκολάτα Γάλακτος σε κομματάκια
80γρ. Πικρή Σοκολάτα σε κομματάκια
100 γρ. Καρύδια
2 συσκευασίες γεμιστά μπισκότα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα μικρό μακρόστενο ή τετράγωνο ταψάκι. Σπάμε την μια συσκευασία μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και τα στρώνουμε στο ταψάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170΄βαθμούς.
Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσέχοντας να μην κάψει πολύ. Προσθέτουμε την ζάχαρη & ανακατεύουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το κακάο, τη βανίλια και χτυπημένα τα αυγά. Τέλος, προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε απαλά.Βάζουμε στο μίγμα τα κομμάτια σοκολάτας μαζί με τα καρύδια. Ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε το μίγμα στο ταψάκι.
Στην επιφάνεια τοποθετούμε μια στρώση με τα υπόλοιπα μπισκότα & ψήνουμε για 25′ – 30′ λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε το brownie σε κομμάτια.
Σερβίρουμε με παγωτό.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Oreo cookie Brownies, από την Σόφη Τσιώπου!
Cheesecake με βάση brownie (χωρίς μίξερ), από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Vegan Brownies, άκρως υγιεινά και πεντανόστιμα, από το Curves Greece Cyprus!
Αφράτα κεκάκια σοκολάτας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Τούρτα brownie με επικάλυψη fudge πραλίνας φουντουκιού από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with...
Πως να κάνετε μπωλάκια brownie, από τις Γλυκές Τρέλες!
Αφήστε μια απάντηση