Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα, τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το γιαούρτι, κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και τις βανίλιες.
- Δουλεύουμε να γίνει ζύμη και αρωματίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Όταν κρυώσει κάνουμε προσεχτικά μεγάλες τρύπες.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα να γίνουν μους.
- Γεμίζουμε τις τρύπες με την μους και απλώνουμε την υπόλοιπη στο κέικ.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση