Σοκολατένιο Cheesecake Φούρνου, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά
  • 500 γρ. τυρί κρέμα
  • 150 γρ. ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη
  • 3 μεσαία αυγά
  • 80 ml γάλα πλήρες
  • 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ION PATISSERIE

 

Δείτε το VIDEO : https://youtu.be/SarbtgXQ82w

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα, ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να γίνει μία γυαλιστερή γκαναζ.
Αμέσως μετά, την κατεβάζουμε από την φωτιά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη και ανακατεύουμε για ένα λεπτό με ένα μίξερ χειρός.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
Τέλος προσθέτουμε και την γκανάζ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά.
https://dimitriosmakriniotis.gr/recipe-items/sokolatenio-cheesecake-fournou/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *