Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!

Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε το video : https://youtu.be/QlUgJPkuPEc
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο σαν bounty, από την Ιωάννα Σταμούλου και το "sweetly"!
Κορμός πραλίνα - καραμέλα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και το sintagespanos!
Κορμός σοκολάτας με καρύδια και μουστοκούλουρα, νηστίσιμος, από το sintayes.gr!
Κορμός Χριστουγέννων, από την αξέχαστη Χρύσα Παραδείση και το sintayes.gr!
Κορμός Red Velvet με γέμιση τυρί κρέμα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Κορμός με Nucrema ION, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!

Αφήστε μια απάντηση