Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε το video : https://youtu.be/QlUgJPkuPEc
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αρμενοβίλ, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
ΜΑΡΚΙΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (Chocolate Marquise), από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook.gr!
Φοινίκια (video), από τον Ακη και το akispetretzikis.com!
Κορμός Χριστουγέννων, από την αξέχαστη Χρύσα Παραδείση και το sintayes.gr!
Ένα διαφορετικό μωσαϊκό ψυγείου, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Παγωμένος κορμός (σεμιφρέντο) με σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση