Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!







Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε το video : https://youtu.be/QlUgJPkuPEc
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ινδοκάρυδα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Κoρμός σεράνο, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Γλυκό σαλάμι με σοκολάτα γάλακτος από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις "Γλυκές Αλχημείες!!
Κέικ καρύδας με ζαχαρούχο γάλα για αρχάριους, από το sintayes.gr!
Brownies με ινδοκάρυδο, από την Evina Kapitzoglou και το cookandfeel.gr!
Γλυκό σαλάμι χωρίς ζάχαρη, λιπαρά, τύψεις & γλουτένη φυσικά, vegan, από την Βίκη Βογιατζή και το viv...
Αφήστε μια απάντηση