Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε το video : https://youtu.be/QlUgJPkuPEc
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τρουφάκια με ινδοκάρυδο και νουτέλα με 4 υλικά, από το sintayes.gr!
Κορμός σοκολάτας με καραμέλα & φιστικοβούτυρο (Μωσαϊκό), από την Μαριλού Παντάκη και το madameginger...
Ινδοκάρυδο σιροπιαστό και αφράτο (ραβανί), από τον Πέτρο Συρίγο!
Σοκολατένιος κορμός ψυγείου, από το sintayes.gr!
Σοκολατένιο μωσαϊκό με ρυζογκοφρέτες (VIDEO), από τον Θάνο Ντέμα και την Κουζίνα του μπαμπά!
Lamingtons, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση