Κορμός με Nucrema ION, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Για να φτιάξουμε κορμό με Νucrema ΙΟΝ θα χρειαστούμε :
Nucrema
Μπισκότα της αρεσκείας μας
Συστατικά
125 γρ κρεμώδες τυρί (π.χ : Φιλαδέλφεια)
300 γρ nucrema
200 γρ μπισκότα χοντροσπασμένα της αρεσκείας μας
Θα χρειαστούμε επιπλέον: κάδος του μίξερ, φτερό του μίξερ, μαρίζ, μεμβράνη.
Οδηγίες
1.Τοποθετούμε μέσα στο κάδο του μίξερ το κρεμώδες τυρί (π.χ : Φιλαδέλφεια) και χτυπάμε με το φτερό στην μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
2.Προσθέτουμε την Νucrema και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα μέχρι να ενωθούν τα δύο υλικά μεταξύ τους.
3.Αφαιρούμε το κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τα χοντροσπασμένα μπισκότα ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν και αυτά με τα υπόλοιπα υλικά.
4.Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα της επιλογής μας, με μεμβράνη στο εσωτερικό της και βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες περίπου.
5.Ξεφορμάρουμε, χωρίζουμε σε μερίδες και σερβίρουμε άμεσα σε σκεύος της αρεσκείας μας.
Μερίδες : 6
Έτοιμο σε : 20 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Μιχάλης Σαράβας
Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη …
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση