Κορμός με λευκή σοκολάτα και καρύδα από τον Γιώργο Μάντζο και το “Αρτοποιεία & Συνταγές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
180 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα σοκολάτας
200γρ γάλα ζαχαρούχο
2 κουτια μπισκότα της επιλογής σας
100 γραμμάρια τριμμένη καρύδα (ινδοκαρυδο)
1 σφηνάκι λικέρ βύσσινο
150 γραμμάρια κεράσια κομμένα στη μέση
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Σε μπέν μαρί θα λιώσετε το βούτυρο και την κουβερτούρα.
Στην συνεχεία αφού λιώσουν τα αφαιρείτε από την φωτιά και
προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατευετε.
2.Κατόπιν βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα
προσθέστε την καρύδα με το λικέρ και τα βύσσινα
και τη ζάχαρη άχνη.
3.Αφού κρυωσει και είναι έτοιμο το φορμάρετε σε μακρόστενη
φόρμα του κείκ και έπειτα στο τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3 ώρες να
παγώσει καλα. Κοβουμε σε φετες και σερβιρουμε.
Καλη σας επιτυχια!!!

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=465002536877612&set=a.444398415604691.99948.355789504465583&type=1&theater

 

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *