Μούς λευκής σοκολάτας με μανταρίνι από την Μαριλού Μαντά και το “Thinkdrops” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά
250 γρ λευκή σοκολάτα καλής ποιότητας
300 γρ κρέμα γάλακτος 35%
Ξύσμα απο ένα μανταρίνι
Ξύσμα απο μισό lime

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπεν μαρί λιώσε τη σοκολάτα
2. Χτύπησε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή και πρόσθεσε το ξύσμα των φρούτων
3. Άδειασε γρήγορα την σοκολάτα με μια μαρίζ στην κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε με γρήγορες αλλά απαλές κινήσεις. Έτοιμο!!!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

WARNING!!! η λευκή σοκολάτα είναι δύσκολη στη διαχείρησή της. Δεν πρέπει να την κάψουμε στον μπεν μαρί. Να ανέβει δηλαδή πολύ η θερμοκρασία. Μάξιμουμ 40οc Ανακατέβουμε με γρήγορες κινήσεις για να μην ‘κόψει” Είναι σημαντικό η σοκολάτα να είναι καλής ποιότητας

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *