Τρουφάκια με λευκή σοκολάτα, από τον Πέτρο Συρίγο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Γλυκιά απόλαυση σε μια μόνο μπουκιά!

Προετοιμασία: 30 min

Μερίδες 30

Συστατικά

  • 300 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 300 γρ. μασκαρπόνε
  • 70 γρ. φιστίκι τριμμένο
  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά το μασκαρπόνε με ένα σύρμα να αφρατέψει.
  3. Προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζεστή σοκολάτα και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  4. Προσθέτουμε το τριμμένο φιστίκι.
  5. Τοποθετούμε μία λαδόκολλα σε ένα δίσκο.
  6. Με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγη ποσότητα απ’ το μπολ και την τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα.
  7. Βάζουμε τον δίσκο στο ψυγείο να παγώσουν λίγο τα τρουφάκια και έπειτα τα πλάθουμε στρογγυλά.
  8. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  9. Βουτάμε τα τρουφάκια μέσα να καλυφθούν με τη σοκολάτα.
  10. Απ’ έξω τα γαρνίρουμε με τριμμένο φιστίκι, αμύγδαλο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμούμε.

https://petros-syrigos.com/troufakia-me-lefki-sokolata/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *