Σπιτική «μερέντα» με κουβερτούρα, από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 200 γρ. γάλα φρέσκο
- 400 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
- 100 γρ. φουντούκια
Εκτέλεση συνταγής
- Θρυμματίζετε τα φουντούκια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σα σκόνη.
- Βάζετε το γάλα με τη ζάχαρη να βράσει μέχρι να κάψει καλά ανακατεύοντας συχνά.
- Κατεβάζετε απ’ τη φωτιά και προσθέτετε τα κομματάκια κουβερτούρας και τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύετε πολύ καλά να ενσωματωθεί η σοκολάτα και να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Μόλις κρυώσει λίγο μεταφέρετε σε δοχεία φύλαξης.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Pancakes αφράτα με παγωτό και πραλίνα φουντουκιού, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Πραλίνα σπιτική (άλειμμα σοκολάτας-φουντουκιού), από την Ντίνα Νικολάου!
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού χωρίς γλουτένη, από την Βίκυ Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού - homemade Nutella (5 ingredients recipe) ,από τον Γαβριήλ Νικολαϊδη κα...
Πραλίνα φουντουκιού με γεύση bueno, από τον Γιώργο Τσούλη!
Νηστίσιμη σπιτική πραλίνα φουντουκιού με ταχίνι & μέλι, από την Μαριλού Παντάκη & το madameginger.c...
Αφήστε μια απάντηση