Σπιτική «μερέντα» με κουβερτούρα, από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 200 γρ. γάλα φρέσκο
- 400 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
- 100 γρ. φουντούκια
Εκτέλεση συνταγής
- Θρυμματίζετε τα φουντούκια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σα σκόνη.
- Βάζετε το γάλα με τη ζάχαρη να βράσει μέχρι να κάψει καλά ανακατεύοντας συχνά.
- Κατεβάζετε απ’ τη φωτιά και προσθέτετε τα κομματάκια κουβερτούρας και τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύετε πολύ καλά να ενσωματωθεί η σοκολάτα και να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Μόλις κρυώσει λίγο μεταφέρετε σε δοχεία φύλαξης.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμη σπιτική πραλίνα φουντουκιού με ταχίνι & μέλι, από την Μαριλού Παντάκη & το madameginger.c...
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού χωρίς γλουτένη, από την Βίκυ Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!
Γλυκιά πίτσα με σπιτική μερέντα και ξηρούς καρπούς, από το icookgreek.com!
Pancakes αφράτα με παγωτό και πραλίνα φουντουκιού, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Τραγανό spread μπισκότου, γρήγορο & πανεύκολο, από την Madame Ginger!
Απίθανη σπιτική πραλίνα φουντουκιού (VIDEO), από τους Χάρη και τον Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-f...
Αφήστε μια απάντηση