Σπιτική «μερέντα» με κουβερτούρα, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 200 γρ. γάλα φρέσκο
- 400 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
- 100 γρ. φουντούκια
Εκτέλεση συνταγής
- Θρυμματίζετε τα φουντούκια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σα σκόνη.
- Βάζετε το γάλα με τη ζάχαρη να βράσει μέχρι να κάψει καλά ανακατεύοντας συχνά.
- Κατεβάζετε απ’ τη φωτιά και προσθέτετε τα κομματάκια κουβερτούρας και τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύετε πολύ καλά να ενσωματωθεί η σοκολάτα και να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Μόλις κρυώσει λίγο μεταφέρετε σε δοχεία φύλαξης.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μερέντα σπιτική, από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Κρήνη Κωνσταντίνου και το balancediet.gr!
"Πώς να φτιάξετε σπιτική «μερέντα» - Δύο τρόποι", από το icookgreek.com!
Αγαπημένη nutella των παιδικών χρόνων, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το Spoon 'n Love!
Η καλύτερη σπιτική σοκολατένια πραλίνα φουντουκιού, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Η πιό νόστιμη σπιτική πραλίνα φουντουκιού. Μια συνταγή του Άκη Πρετετζίκη !!
Χαρουπομερέντα-Carob Spread, Vegan από την Ευτυχία Μαυραντζά και το sweetbynature.gr!
Αφήστε μια απάντηση