Φοντάν ινδοκάρυδου με κακάο και λευκή σοκολάτα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ(30 κομμάτια περίπου)
100 γρ βούτυρο η μαργαρίνη
220 γρ ζαχαρούχο γάλα
180 γρ ινδοκάρυδο
90 γρ κακάο άγλυκο σκόνη κοσκινισμένο
450 γρ λευκή κουβερτούρα
κόκκινο η φούξια χρώμα ζαχαροπλαστικής
Λιώστε το βούτυρο η την μαργαρίνη σε ένα σκεύος η στον φούρνο μικροκυμάτων.
Προσθέστε ανακατεύοντας το ζαχαρούχο με ένα κουτάλι.
Ρίξτε πρώτα το κακάο ,μετά το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε.
Ζυμώστε με τα χέρια σας ( προτιμότερο να φοράτε γάντια μιας χρήσης) μέχρι να γίνει μια μπάλα.
Πλάστε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.
Βάλτε τα στο ψυγείο να παγώσουν για μια ώρα περίπου.
Λιώστε την σοκολάτα σε χαμηλή φωτιά σε μπαίν μαρί.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Προσθέστε το χρώμα.
Βουτήξτε ένα ένα τα φοντάν στην χρωματισμένη σοκολάτα και αφήστε τα
πάνω σε χαρτί ψησίματος να σφίξει το περίβλημα τους .
Μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα θέλετε για να χρωματίσετε την σοκολάτα η να τα αφήσετε τελείως λευκά.
Γεύση λευκής σοκολάτας μαζί με κακάο και ινδοκάρυδο.
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο??
Υπέροχο γλυκάκι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.. και όχι μόνο…!!!
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου) https://koykoycook.gr/?p=24054
Αφήστε μια απάντηση