Φοντάν σοκολάτας με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

4 Lacta γάλακτος των 85 γρ η καθεμία

3 κουβερτούρες των 125 γρ η καθεμιά

250 γρ χουρμάδες

250 γρ δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια

250 γρ αποξηραμένα βερίκοκα

100 γρ καβουρντισμένα αμύγδαλα

Λιώστε τις σοκολάτες σε μπαίν μαρί σε χαμηλή φωτιά.

Κάντε μια μικρή τομή και αφαιρέστε από τους χουρμάδες τα κουκούτσια.

Ανοίξτε τα φρούτα και βάλτε μέσα από ένα αμύγδαλο.

fontan3

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βουτήξτε τα μέσα στην λιωμένη σοκολάτα .

Βάλτε τα πάνω σε χαρτί ψησίματος να κρυώσουν  μέχρι να πήξει η σοκολάτα.

fontan2

Μπορείτε να να βάλετε μέσα σε καραμελόχαρτα και να τα προσφέρετε για κέρασμα η για δωράκια.

Αν θέλετε αντικαταστήστε το αμύγδαλο με μισό καρύδι.

Μπορείτε να αρωματίσετε την σοκολάτα με μισό κουταλάκι του γλυκού εσάνς  ρούμι .

  

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
http://koykoycook.gr/?p=22707
 
 
fontan1
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *