Νηστίσιμα τρουφάκια με κακάο από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το “The one with all the tastes”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Νηστίσιμα τρουφάκια με κακάο
Προετοιμασία: 
Μαγείρεμα: 
Συνολικός χρόνος: 

Αυτά τα νηστίσιμα τρουφάκια με κακάο είναι εύκολα, θρεπτικά και υπερβολικά γευστικά. Περιέχουν αγαπημένα υλικά, ετοιμάζονται πανεύκολα και δεν χρειάζονται ψήσιμο!
Μερίδες: 45

Υλικά

  • 200 γραμμ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
  • 100 γραμμ. λάδι καρύδας
  • 400 γραμμ. νιφάδες βρώμης
  • ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 350 γραμμ. ταχίνι με κακάο
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο + 3 ακόμα για την επικάλυψη

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10′, μέχρι να ροδίσουν όμορφα.
  2. Τα αλέθουμε σε πολυκόφτη και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Λιώνουμε το λάδι καρύδας σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι.
  4. Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ (από το κακάο χρειαζόμαστε τις 2 κουταλιές της σούπας σε αυτή τη φάση) και ανακατεύουμε πολύ καλά, αρχικά με κουτάλι και στη συνέχεια με τα χέρια μας.
  5. Απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα στον πάγκο εργασίας μας.
  6. Πλάθουμε το μίγμα σε μικρά τρουφάκια και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα.
  7. Βάζουμε τις 3 κουταλιές της σούπας κακάο σε ένα βαθύ πιάτο.
  8. Κυλάμε τα τρουφάκια μέσα στο κακάο και τα μεταφέρουμε σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.

http://theonewithallthetastes.com/2018/04/nistisima-troufakia-me-kakao.html
Νηστίσιμα τρουφάκια με κακάο

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *