Σοκολατάκια γεμιστά με ινδοκάρυδο, με 4 υλικά χωρίς ψήσιμο, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια πανεύκολη συνταγή για υπέροχα σοκολατάκια με γέμιση ινδοκάρυδου και ζαχαρούχου γάλακτος. Λαχταριστά, πεντανόστιμα σοκολατάκια, με 4 μόνο υλικά,  χωρίς ψήσιμο για όλες τις περιστάσεις.

 

Μερίδες: 32

συνταγή icon Χρόνος: 25 λ + 1:30 ώρα αναμονή ψύξης

συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολη

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Υλικά συνταγής

  • 680 γρ. ινδοκάρυδο (570 γρ. + 110 γρ. χωριστά)
  • 400 ml (1 κουτί) ζαχαρούχο γάλα
  • 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 680 γρ. σοκολάτα (επιλογής σας γάλακτος ή μαύρη κουβερτούρα) κομμένη σε μικρά κομματάκια

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τοποθετείτε σε ένα μπολ τα 570 γρ. ινδοκάρυδο μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε καλά με το μίξερ ή με τα ανακατεύετε καλά με το χέρι μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψί με διάσταση βάσης 23×33 εκ. βουτυρωμένο ή στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Ισιώνετε την επιφάνειά του και το βάζετε στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα ή μέχρι να να κρυώσει και σταθεροποιηθεί καλά.
  2. Λιώνετε τα κομματάκια σοκολάτας σε μπεν μαρί. Ξεφορμάρετε το κρύο μείγμα ινδοκάρυδου και το κόβετε σε 32 μικρά κομμάτια. Στρώνετε σε ένα ταψί ένα χαρτί ψησίματος.
  3. Βουτάτε ένα ένα τα 32 κομμάτια μέσα στη λιωμένη σοκολάτα, αφήνετε να χυθεί η περίσσια σοκολάτα και τα τοποθετείτε στο ταψί πάνω από το χαρτί ψησίματος. Τα πασπαλίζετε αμέσως με τα υπόλοιπα 110 γρ. γραμμάρια ινδοκάρυδου και τα ξαναβάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και σταθεροποιηθεί καλά η σοκολάτα. Σερβίρετε.

Πηγή

 

 

Σοκολατάκια γεμιστά με ινδοκάρυδο, με 4 υλικά χωρίς ψήσιμο


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *