Σοκολατάκια με κουβερτούρα SISINNI από την RITO’S FOOD και το sokolatomania.gr!







Φτιάχνουμε πανεύκολα σοκολατάκια με την νέα κουβερτούρα SISINNI, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, της RITO’S FOOD ! Χρησιμοποιούμε 2 βασικά υλικά, την κουβερτούρα και το γάλα και ότι άλλο υλικό θέλουμε. Ας τα δούμε :
ΒΑΣΙΚΑ υλικά
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μισό φλυτζάνι γάλα πλήρες η εβαπορέ αδιάλυτο.
Μόλις αρχίσει να βράζει, το αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε γύρω στα 200 γρ. κουβερτούρα SISINNI DARK της RITO’S FOOD .
Αυτό είναι το βασικό μας μίγμα.
Τώρα και ανάλογα με το τι μας αρέσει, προσθέτουμε:
(ΥΛΙΚΑ χωρίς αναλογίες και ποσότητες: )
τριμμένα μπισκότα η φρυγανιά
ξύσμα και χυμό μανταρίνι , η πορτοκάλι, η και τα δύο
αμύγδαλα φιλέ που έχουμε ζεστάνει στο grill
καρύδια τριμμένα
φουντούκια σπασμένα
καρύδα τριμμένη
κονιάκ
λικέρ
και χίλια δυο άλλα υλικά που μας αρέσουν!
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΟΔΗΓΙΕΣ
Με ένα μεγάλο κουτάλι ανακατεύουμε τα υλικά μας πολύ καλά.
Το ζητούμενο είναι να προκύψει ένα μίγμα που να μην κολλάει πολύ στα χέρια ώστε να μπορούμε να το πλάσουμε μικρά μπαλάκια.
Αυτό λοιπόν το καθορίζει η ποσότητα των στερεών και των υγρών υλικών.
Δηλαδή, αν το μίγμα μας είναι πολύ υγρό , προσθέτουμε φρυγανιά η τριμμένο μπισκότο η και ξηρούς καρπούς. Αν όμως είναι πολύ στεγνό προσθέτουμε λικέρ, κονιάκ, χυμό μανταρίνι, πορτοκάλι, η απλά λίγο γαλατάκι.
Αφού καταλήξουμε λοιπόν στο επιθυμητό μίγμα, βάζουμε το κατσαρολάκι στο ψυγείο για να παγώσει καλά.
Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι ποσότητα ίση με ένα μπαλάκι και το πλάθουμε στρογγυλό.
Τοποθετούμε τα σοκολατομπαλάκια σε δίσκο με λαδόκολα η αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την επικάλυψη.
Σ ένα πολύ μικρό κατσαρολάκι και σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε κουβερτούρα SISINNI DARK .
Σβήνουμε το μάτι.
Βουτάμε μέσα προσεχτικά ένα – ένα τα σοκολατομπαλάκια και τα αφαιρούμε με ένα μικρό κουταλάκι, (ιδανικά καλό θα ήταν να έχει μακριά λαβή)
Ακουμπάμε προσεχτικά ένα ένα τα σοκολατάκια μας στον δίσκο με την λαδόκολα η το αλουμινόχαρτο προσέχοντας να μην ακουμπά το ένα με το άλλο.
Τοποθετούμε στο ψυγείο (κατά προτίμηση σε χαμηλό ράφι για να μην είναι μεγάλη η ψύξη) μέχρι να σταθεροποιηθεί και να πήξει η επικάλυψη.
Αυτό είναι όλο!
Αναζητήστε τις ποιοτικές κουβερτούρες SISINNI, της RITO’S FOOD, χωρίς γλουτένη, στα supermarkets Σκλαβενίτη, Market In, και σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό!
http://ritosfood.com/
https://www.facebook.com/ritosfood/?tn-str=k*F
Καλή επιτυχία!
Βένια, sokolatomania.gr











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατάκια μαρασκίνο, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος"!
Σοκολατάκια με καραμέλα βουτύρου με 5 υλικά(VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon...
Βραχάκια Σοκολάτας, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Σοκολατάκια κατσαρόλας Nutella (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon-foodaholics...
Mendiants- Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς, από την Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
"Πανεύκολα σοκολατάκια μαύρης σοκολάτας με cranberries, σταφίδες, ηλιόσπορους και αμύγδαλα", από την...
Αφήστε μια απάντηση