Σοκολατάκια νηστίσιμα και υγιεινά, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
 Αυτό το σοκολατάκι λιώνει στο στόμα και είναι απολαυστικό και υγιεινό συνάμα-δικό σας λοιπόν.
Σερβιρισμένα πάντα στο coconut 🥥 @b_bynadiaboule
Συστατικά
50 γρ καρύδια ψιλοκομμένα
50 γρ αμύγδαλα ωμά ψιλοκομμένα
1 κ. σούπας ταχίνι
50 γρ βρώμη
1 χούφτα δημητριακά
50 γρ σταγόνες σοκολάτας
χυμό 1/2 πορτοκαλιού
100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός της κουβερτούρας) και ανακατεύουμε ελαφρώς με τα χέρια. Εάν επιθυμούμε να μη «νιώθουμε» τους ξηρούς καρπούς, μπορούμε να τους περάσουμε από το multi, μαζί με τα δημητριακά και τη βρώμη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
Αφού τα βγάλουμε, τα πλάθουμε μπαλάκια, στο μέγεθος που εμείς επιθυμούμε και τα αραδιάζουμε σε μία πιατέλα.
Λιώνουμε σε μπαιν μαρί τη σοκολάτα και βυθίζουμε σ αυτήν τα σοκολατάκια μας.
Τοποθετούμε για άλλη μισή ώρα στο ψυγείο και απολαμβάνουμε.
Καλή σας επιτυχία.
Τips
Τα αγαπώ γιατί είναι εύκολα και υγιεινά. Τρώγονται δε μετά μανίας. Σε φάση υπογλυκαιμίας μη διστάσετε να τα φτιάξετε.
Μπορείτε να προσθέσετε ή να παραλείψετε υλικά. Απλά ανοίξτε την τροφoθήκη σας δείτε τι έχετε μέσα και ρίξτε σε ένα μπολ.
Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Μην παραλείψετε το ταχίνι. Τα δε δημητριακά προσδίδουν ένα τραγανό αποτέλεσμα.
Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *