Οδηγίες
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα, την κουβερτούρα, το κακάο και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να βράσουν.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με κονιάκ και τις βανίλιες.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και απλώνουμε το μείγμα με το κακάο.
- Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε με μεμβράνη.
- Αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
- Όταν είναι έτοιμα πλάθουμε σε τρουφάκια και τα περνάμε από από τρούφα σοκολάτας.
Αφήστε μια απάντηση