Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα, την κουβερτούρα, το κακάο και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να βράσουν.
  2. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με κονιάκ και τις βανίλιες.
  3. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και απλώνουμε το μείγμα με το κακάο.
  4. Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε με μεμβράνη.
  5. Αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
  6. Όταν είναι έτοιμα πλάθουμε σε τρουφάκια και τα περνάμε από από τρούφα σοκολάτας.