Τρουφάκια με ζάχαρη καρύδας, από την Αντριάνα και τις Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:

250 γρ. τριμμένη φρυγανιά ή τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
250 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο ή βούτυρο γάλακτος για πιο πλούσια γεύση
150 γρ. ζάχαρη καρύδας
6 κ. σ. κακάο
1 χούφτα χονδροτριμμένα καρύδια
1 βανίλια
1 κ. σούπας κονιάκ


Για το πασπάλισμα:
ινδοκάρυδο, τρούφα, τριμμένοι ξηροί καρποί


Διαδικασία:


Έχουμε αφήσει τη μαργαρίνη εκτός ψυγείου και την έχουμε κόψει κομματάκια. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά. Αν μας βγαίνει πολύ μαλακό προσθέτουμε λίγη φρυγανιά ακόμη. Επίσης τη γλυκύτητα τη ρυθμίζετε προσθέτοντας κι άλλη ζάχαρη. Πλάθουμε μπαλάκια, ρολλάρουμε στα τριμμένα υλικά, βάζουμε στο ψυγείο και σε μισή ώρα είναι έτοιμα!


Καλή επιτυχία και απόλαυση!

https://www.facebook.com/glykiesdimiourgiesbyAndriana/photos/a.595131880596879/2518736111569770/?type=3&theater


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *