Μους σοκολάτα του Στέλιου Παρλιάρου μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από το mama365.gr!

Υλικά:
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος κρύα
200 γρ. γάλα πλήρες καυτό
Εκτέλεση:
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να σφίξει και να γίνει σαντιγί. Σπάτε τη σοκολάτα σε μπολ και την περιχύνετε με το καυτό γάλα, την ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Αφήνετε την λιωμένη σοκολάτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, τη ρίχνετε μέσα στην σαντιγί και ανακατεύετε με σύρμα μέχρι να ενωθεί το μείγμα.
Μοιράζετε το μείγμα σε μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν 4-5 ώρες. Θα γίνει μια απαλή μους σοκολάτας! Δοκιμάστε τη και με σοκολάτα κουβερτούρα με άρωμα πραλίνα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Συνταγή: cometocook.blogspot.gr
– See more at: http://www.mama365.gr/14200/syntages-gia-lahtarista-glyka-me-sokolata.html#sthash.ZwjUrNl3.dpuf
http://www.mama365.gr/14200/syntages-gia-lahtarista-glyka-me-sokolata.html
Ίσως σας ενδιαφέρουν :

Brownies με nutella (3 υλικά) από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!

Πανεύκολο "σοκοκρεμοζελέ" μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ , από το sokolatomania.gr!

Μους σοκολάτας γάλακτος με φράουλες, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!

Μους λεμόνι με μασκαρπόνε , από την Μαριφάνη Ξανθάκη!

Μους Βερίκοκου από τις "Μαγειρικές Διαδρομές" !


Αφήστε μια απάντηση