Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το γάλα (200 ml), το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Βάζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, τις βανίλιες και αναμειγνύουμε να γίνουν ζύμη.
- Την απλώνουμε σε φόρμα 38×20 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμο.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα.
- Τρυπάμε πολλή καλά το κρύο παντεσπάνι με ένα ξυλάκι και ραντίζουμε με το γάλα (150 ml).
- Απλώνουμε την μους και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα και από πάνω ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
- Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρουμε.
- Σερβίρουμε με σοκολάτα καραμέλας.
Αφήστε μια απάντηση