Σοκολατένιο ραβανί απο το Chefoulis.gr!!
http://www.chefoulis.gr/
από Εύα
Κατηγορία: Γλυκά, Πάσχα, Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 35 λεπτά
Υλικά
Σιμιγδάλι 100 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
Κακάο 3 κουτ σούπας
Baking powder 2 κουταλάκια του γλυκού
Ζάχαρη 500 γρ
Αυγά 6
Γιαούρτι 500 γρ
Ινδική καρύδα
Για το σιρόπι
Νερό 5 ποτήρια
Ζάχαρη 5 ποτήρια
Λεμόνι 1 (τον χυμό του)
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Οδηγίες
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά την ζάχαρη και τα αυγά για 10 λεπτά. Στην συνέχεια ….
διαβαστε την συνεχεια της συνταγής στο :
http://www.chefoulis.gr/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ραβανί σιροπιαστό με φιστίκια Αιγίνης, από το sintayes.gr!
Ραβανί σκούρο με κακάο (Video), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!
"Ραβανί πανεύκολο της Μαριφάνης", από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Τo ραβανί των παιδικών μας χρόνων, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!
Ραβανί σοκολάτας (ελληνική σοκολατόπιτα), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση