Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ- The Authentic Revani of Veria by Stratos Petrou (Bake_it)


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Το Αυθεντικό διάσημο ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα βανίλιας και βουτύρου, αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το παντεσπάνι με στιβαρό σώμα.
Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στα υλικά του και στα 4 σούπερ τιπς που σας δίνω!!! Ωραιότερο δεν έχετε δοκιμάσει!!
Το Αυθεντικό Ρεβανί Βέροιας
270 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό
300 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ Μπεικιν παουντερ
200 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
50 γρ Βούτυρο Γάλακτος (Αιγοπροβειο)
260 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
6 κρόκους Αυγών
3 βανίλιες
2 Δάκρυα Μαστίχας Χίου σε σκόνη
500 γρ Γιαούρτι Πρόβειο
6 Ασπράδια Αυγών
100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
Για το Σιρόπι
1 κιλό Ζάχαρη κρυσταλλική
1 κιλό Νερό Χυμό από μισό Λεμόνι
Soooo amazing, Famous and highly confidential recipe that we all know and love!!
The Authentic Revani of Veria entrusted to me by Mrs. Stella from Veria, Yellowish, tall with vanilla and butter aroma, fluffy and not pierced with a solid body!!
 The Authentic Revani of Veria
270 g Coarse semolina
300 g All Purpose Flour
30 g baking powder
200 g Cow Butter
50 g Milk Butter (Goat)
260 g granulated sugar
6 Egg yolks
3 vanilla pods
2 Tears of Mastic Chios in powder
500 g Sheep Yoghurt
6 Egg Whites
100 g granulated sugar
For the syrup
1 kg granulated sugar
1 kg Water
Juice of half a lemon
https://youtu.be/ItlFeC06xr0
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *