Για τα buns
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160˚C στον αέρα.
- Βουτυροκακαώνουμε 6 στρογγυλές φόρμες 11 εκ. με αποσπώμενο πάτο.
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το βραστό νερό. Ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός για να λιώσει η σοκολάτα και ρίχνουμε μέσα το κακάο και τον καφέ. Ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το σπορέλαιο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα αυγά, τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Ρίχνουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Μοιράζουμε το μείγμα μας στις φόρμες καλύπτοντας τα 3/4 του ύψους τους.
- Ψήνουμε για 40 λεπτά.
- Αφήνουμε τα cakes να κρυώσουν μέσα στις φόρμες και στη συνέχεια αφαιρούμε από τις φόρμες και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
Για τη γέμιση
- Κρατάμε τη λευκή σοκολάτα χλιαρή.
- Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος με το σύρμα μέχρι να γίνει σαντιγί, να έχει τη υφή γιαουρτιού.
- Αφαιρούμε από το μίξερ και προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα.
- Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Για τη διακόσμηση
- Βάζουμε το ένα κέικ σαν βάση.
- Γεμίζουμε με τη γέμιση και καπακώνουμε με το δεύτερο κέικ.
- Διακοσμούμε με τη σαντιγί.
- Διακοσμούμε με τη λιωμένη σοκολάτα και πασπαλίζουμε με τα καρύδια.
Αφήστε μια απάντηση