Κυδώνια ψητά με η χωρίς γιαούρτι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Κυδώνια ψητά με η χωρίς γιαούρτι ❤
Ένα υπέροχο επιδόρπιο γεμάτο παράδοση!!!
ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα κυδώνια
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλιά ξανθές σταφίδες
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 Καρύδια χοντροκομμένα
Λίγη κανέλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλένουμε, καθαρίζουμε, κόβουμε τα κυδώνια στη μέση και σκάβουμε το εσωτερικό τους.
Ανακατεύουμε το μέλι, με την κανέλα, τις σταφίδες και το κόκκινο κρασί και τα ρίχνουμε στην κοιλότητα των κυδωνιών.
Τέλος πασπαλίζουμε με κανέλα.
Τα βάζουμε με λίγο νερό σε αντικολλητικό ταψάκι και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Τα ψήνουμε στο φούρνο επί 1 ώρα περίπου, στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με ή χωρίς γιαούρτι και χοντροκομμένα καρύδια.
Καλή επιτυχία ❤
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εσωτερικός χώρος

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *