Γιαουρτοζελέ με Morfat Creamy, από την Morfat!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συνταγή για ένα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκάκι πανεύκολο και αέρινο!

Υλικά:
Για 4-5 μερίδες

1 Morfat Creamy (250γρ)
1 φάκελο Ζελέ φράουλα
60γρ ζάχαρη (6 κουταλιές σούπας)
Μισό κεσεδάκι γιαούρτι (100γρ)
100γρ Τριμμένο μπισκότο
Λίγες φράουλες
400γρ νερό (2 φλυτζ.τσαγιού)

 

 

Εκτέλεση:

Ετοιμάζετε τον ζελέ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 200γρ βραστό νερό.

Μόλις διαλυθεί προσθέτετε 200γρ κρύο νερό, συνεχίζετε να ανακατεύετε και το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για 2 ώρες.

Παίρνετε τα ποτήρια και βάζετε λίγο σπασμένο μπισκότο στην βάση τους.

Χτυπάτε το Moraft Creamy, τη ζάχαρη και το γιαούρτι για 10 ́ (3η ταχύτητα).

Βάζετε στο ποτήρι λίγη από την κρέμα με σακούλα ζαχαροπλαστικής.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Κόβετε το μισό παγωμένο ζελέ σε κομματάκια και βάζετε από λίγο στα ποτήρια πάνω από την κρέμα.

Επαναλαμβάνετε με τριμμένο μπισκότο και κρέμα.

Χτυπάτε στο multi το υπόλοιπο ζελέ με λίγες φράουλες και το τοποθετείτε σαν γαρνίρισμα πάνω από την 2η στρώση κρέμας.

 

 

https://www.facebook.com/MorfatCreamy/photos/a.928798037202395/4974113806004111/

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *