Οδηγίες
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας και την ανακατεύουμε λίγο μέχρι να πάρει μια βράση.
• Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να καταφέρουμε μια ομοιογενή σοκολατένια κρέμα.
• Τοποθετούμε τη σοκολατένια κρέμα αφού κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες για να σταθεροποιηθεί.
• Βγάζουμε τη σοκολατένια κρέμα από το ψυγείο προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες σε κομματάκια και την πούδρα αμυγδάλου και την τριμμένη καρύδα τόση ώστε να μπορούμε να πλάθουμε μπαλάκια. Ίσως χρειαστεί να τα ξανατοποθετήσουμε στο ψυγείο.
• Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος της αρεσκείας μας και τα τυλίγουμε σε τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη καρύδα.
• Φυλάσσονται στο ψυγείο.
Αφήστε μια απάντηση