Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν το βύσσινο, η ζάχαρη, το νερό και μια πρέζα αλάτι. Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν τα υλικά μας περίπου για 10 λεπτά ενώ ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Στη συνέχεια σουρώνουμε το σιρόπι μας σε ένα μπολ με ένα σουρωτήρι ώστε να διαχωρίσουμε τα στερεά από το σιρόπι. Σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουμε δώσει θα πρέπει να έχετε περίπου ένα φλιτζάνι σιρόπι. Εάν είναι παραπάνω από αυτό τότε βάζουμε και πάλι να βράσει μέχρι να έχουμε αυτή την ποσότητα. Στην συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και το αποθηκεύουμε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση