Σοκολατένια brownies με βύσσινο, από τα δημητριακά Kölln!
Εύκολη συνταγή για ξεχωριστά, πεντανόστιμα brownies με τα αγαπημένα μας δημητριακά Kölln® Muesli Chocolate Cherry!
Συστατικά:
Υλικά για 24 τεμάχια:
400 g μαύρη σοκολάτα-κουβερτούρα,
200 g μαλακό βούτυρο,
80 g ζάχαρη,
τα σποράκια από 1 λοβό βανίλιας,
μια πρέζα αλάτι,
4 αυγά (μεσαίου μεγέθους),
150 g Kölln® Muesli Chocolate Cherry
150 g αλεύρι σίτου (τύπου 405),
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ,
200 g μείγμα ξηρών καρπών (τεμαχισμένων),
200 ml πλήρες γάλα,
2 συσκευασίες γλάσου μαύρης σοκολάτας (125 g η καθεμία)
Προετοιμασία:
Κόψτε την κουβερτούρα σε κομμάτια και λιώστε την σε ένα μπολ που έχετε τοποθετήσει σε ένα σκεύος με νερό (μπεν μαρί).
Προθερμάνετε το φούρνο.
Χτυπήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα σποράκια βανίλιας και το αλάτι, μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μείγμα και προσθέστε ένα-ένα τα αυγά.
Προσθέστε τη λιωμένη κουβερτούρα ανακατεύοντας συνεχώς.
Ανακατέψτε το Kölln® Muesli, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Προσθέστε τα δύο τρίτα του μείγματος ξηρών καρπών και το γάλα.
Βάλτε τη ζύμη σε ένα βαθύ ταψί που έχετε στρώσει με χαρτί ψησίματος, ισιώστε την και ψήστε.
Αφού κρυώσει, διακοσμήστε με το λιωμένο γλάσο και τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς.
Μέγιστη/Ελάχιστη θερμοκρασία: 175 °C
Φούρνος με αέρα: 150 °C
Χρόνος ψησίματος: περίπου 30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης: περίπου 30 λεπτά
http://kolln.gr/recipe/17/chocolate-cherry-brownies
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τάρτα πραλίνα σοκολάτα με βύσσινα από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook !
Παντεσπάνι ρολό κακάο με γλυκό βύσσινο , από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Παγωτό Γιαούρτι με γλυκό βύσσινο (Frozen Yogurt), από την Morfat!
Βυσσινάδα, από το icookgreek.com!
Λικέρ Βύσσινο ή Κεράσι- Cherry or Sour Cherry Liqueur, by Akis and akispetretzikis.com!
Εύκολη τούρτα παγωτό σοκολάτα-βανίλια με βύσσινο, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Αφήστε μια απάντηση