Μηλοτηγανίτες της “L”, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Υλικά
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 αυγό
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
3 κ.σ. λυωμένο φυτικό βούτυρο
1 μήλο καθαρισμένο και πολτοποιημένο στο μπλέντερ
κανέλλα ….ζάχαρη άχνη …
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ.
Βαζουμε ελαιόλαδο να κάψει ……παίρνουμε κουταλιές απο το μίγμα μας και τηγανίζουμε για μερικά λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα οι μηλοτηγανίτες μας. Τις αφήνουμε για μερικά λεπτά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Καλή επιτυχία!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Απίθανες τηγανίτες με μήλο και πραλίνα φουντουκιού Fineti, από την CHIPITA και το fineti.com!
Τηγανίτες με Nucrema, από την ION και το ionsweets.gr!
Τηγανίτα φούρνου, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Τηγανίτες (νηστίσιμες) με μήλα , από την Νικόλ Μαρίνου και το nicolscooking.gr!
Τηγανίτες με σοκολάτα και μπανάνα από την Luise και το radicio.com!
Τηγανίτες με μύρτιλα (blueberries) και κρέμα τυρί, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty...

Αφήστε μια απάντηση