Αντιοξειδωτική φρουτοσαλάτα, από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Κρήνη Κωνσταντίνου και το balancediet.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μερίδες: 1

Υλικά  Συνταγής 

  • 1 μικρό πορτοκάλι
  • μήλο 
  • 1 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα (μαύρη)
  • 1 κ.σ. μαύρο σουσάμι
  • 10γρ. καρύδια
  • 10γρ. αμύγδαλα

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Πλένετε πολύ καλά το μήλο έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε με τη φλούδα του και το κόβετε σε μικρά κομμάτια
  2. Καθαρίζετε και κόβετε το πορτοκάλι σε 4 μεγάλα κομμάτια και το προσθέτετε μαζί με το μήλο σε ένα μπολ.
  3. Στη συνέχεια προσθέστε τη σταφίδα, το μαύρο σουσάμι* και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε.

Έχω ονομάσει τη συγκεκριμένη φρουτοσαλάτα,  «αντιοξειδωτική φρουτοσαλάτα» καθώς όλα τα υλικά της είναι σούπερ τροφές.

*Η χρωστική που δίνει το χρώμα στο μαύρο σουσάμι φαίνεται μέσα από έρευνες ότι έχει μία εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση.

https://www.balancediet.gr/antioxidotiki-froutosalata/#more-8841

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *