Υπέροχες ατομικές Πάβλοβες με ganache σοκολάτας και raspberries, από την Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
- ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΒΛΟΒΕΣ (10-12 κομμάτια)
- 250 γρ ασπράδια
- 250 γρ κρυσταλλική ζάχαρη
- 250 γρ ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
- 3 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουερ
- 1 κουταλιά της σούπας καλό άσπρο ξίδι
- 1 κουταλιά της σούπας υγρή εσάνς (άρωμα βανίλια, καραμέλα, λεμόνι -ότι εσείς θέλετε)
- Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 100 βαθμούς αέρα-αντιστάσεις.
- Χτυπήστε τα ασπράδια στο μίξερ .Προσθέστε σιγά σιγά την άσπρη ζάχαρη..
Προσθέστε και την άχνη (κοσκινισμένη).
Συνεχίστε το χτύπημα και ρίξτε κουταλιά κουταλιά το κόρν φλάουερ.
Στο τέλος ρίξτε το ξύδι και την εσάνς.
Στρώστε 2 ταψιά με χαρτί ψησίματος.
Κάντε μικρές < φωλιές> μαρέγκας.
Ψήστε για περίπου 2 ώρες και μετά αφήστε τες να κρυώσουν καλά
αν είναι δυνατόν μέσα στον φούρνο με μισάνοιχτη την πόρτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 500 γρ κουβερτούρα8 κουταλιές της σούπας γάλα2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- Λιώστε την σοκολάτα σε μπαίν μαρί.Ρίξτε το γάλα και ανακατέψτε.Προσθέστε το βούτυρο αφήστε να κρυώσει.
-
ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Αφού κρυώσουν καλά οι φωλιές σας γεμίστε τες με την γκανάς.
Μόλις σταθεροποιηθεί λίγο διακοσμήστε με ράσμπερις η φράουλες.
Κάντε λεπτές γραμμές από πάνω με ψιλό κορνέ.
Το τέλειο γλυκάκι για ερωτευμένους.
Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τα αγαπημένα σου γλυκά με αυτόν που αγαπάς .
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
Αφήστε μια απάντηση