Εργολάβοι με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και τis Συνταγές για διαβητικούς!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
  • 350 γρ αμύγδαλο + λίγα ακόμα για από πάνω
  • 100 γρ la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1.3
  • 3 ασπράδια αυγού
  • 1 κ.σ. ανθόνερο
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη

 

Η εκτέλεση είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη…
Βάζουμε στο μούλτι τα ασπρισμένα αμύγδαλα μαζί με την στέβια να γίνουν σκόνη..
Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το αλάτι να γίνει πολύ σφιχτή μαρέγκα..
Ρίχνουμε στην μαρέγκα το ανθόνερο και το μείγμα στεβια-αμύγδαλο ανακατεύοντας απαλά απο κάτω προς τα πάνω …Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 αέρα να προθερμανθεί 
Σε λαμαρίνα στρώνουμε λαδόκολλα και ή βάζουμε το μείγμα κουταλιά-κουταλιά ή το βάζουμε σε σακούλα κορνέ και το απλώνουμε σε μικρά ομοιόμορφα σχήματα στρογγυλά ή μακρόστενα..
Πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν…
Βάζουμε στο κέντρο 1 αμύγδαλο ολόκληρο και τα ψήνουμε στον φούρνο που έχουμε προθερμάνει το πολύ για 12 με 15 λεπτά!!!
Οταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν βάζουμε ανάμεσα λίγη μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη και ενώνουμε…

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

……….ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ………

 

 

http://syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr/2016/05/blog-post_23.html?spref=fb

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


2 απαντήσεις στο “Εργολάβοι με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και τis Συνταγές για διαβητικούς!”

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    Οταν λετε αναλογια 1:3 τι ακριβως εννοειτε;

    • Ο/Η sokolata λέει:

      1 κουταλάκι La Mia Stevia, είναι ίσο με 3 κουταλάκια ζάχαρης!
      (Ζητώ συγνώμη για την τόσο καθυστερημένη απάντηση, μου είχε διαφύγει αυτό το σχόλιο )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *