Fondue σοκολάτας, από τον Γιάννη Αποστολάκη και το icookgreek.com!
Υλικά
- 200 γρ. σοκολάτα μαύρη
- 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 100 γρ. λευκή σοκολάτα
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος
- Φρούτα
- Ό,τι τραβάει η όρεξή σας ή η εποχή (πορτοκάλια, μανταρίνια, μπανάνες, ακτινίδια, μήλα κ.λπ.)
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος. Όταν πάρει βράση αποσύρετε από τη φωτιά και αμέσως ρίχνετε μέσα τις σοκολάτες ενώ πρώτα τις έχετε ψιλοκόψει πολύ καλά. Aνακατεύετε μέχρι να λιώσουν καλά οι σοκολάτες και να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα. Δημιουργήστε ένα μπεν μαρί για να διατηρήσετε το fondue ζεστό.
- Κόψτε σε χοντρά κομμάτια ή σε φέτες τα φρούτα και τοποθετήστε τα σε έναν δίσκο. Με ένα πιρούνι ή καλαμάκι βουτάτε μέσα στο fondue τα φρούτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γεμιστό σουφλέ με δαμάσκηνο, από την Αργυρώ μας!
Υγρό σουφλέ σοκολάτας με φρέσκα cranberries, από τον Giorgio και το gourmed.gr!
Κρύα σουφλέ με πραλίνα και κακάο, από το Icookgreek.com!
Σουφλέ Dulce de leche, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος"!
Red velvet σουφλέ, από τον Γιώργο Τσούλη!
"Σοκολατένιο σουφλέ και light... γίνεται;", από την Νίκα Κάσδαγλη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο και το...
Αφήστε μια απάντηση