Κωστάντζες µε κεράσια, από την Αργυρώ μας!







Ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ με την υπέροχη γεύση του κερασιού.
Υλικά συνταγής
1 συσκευασία (100 γραμμ.) Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι
250 ml βραστό νερό
250 ml κρύο νερό
1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
Εκτέλεση
Διαλύουµε το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει. Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά. Παγώνουµε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Επιπλέον χρόνος παγώµατος
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαρμελάδα κεράσι, από την Αρτεμησία και το chefoulis.gr!
Κέικ βανίλιας με κεράσια, από το icookgreek.com!
Τάρτα σοκολάτα με κεράσια, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Καλοκαιρινό ζελέ με κεράσια και σιμιγδάλι, από την Αλίκη και το Μυρωδιές και Νοστιμιές!
Cheesecake με κεράσια, μπισκοτένια βάση και ζελέ με φρέσκα κεράσια, από το sintayes.gr!
Γκαλέτ με κεράσια και σοκολάτα, από τον Άκη Πετρετζίκη και το glikessintages.gr της Nestle!
Αφήστε μια απάντηση