Οδηγίες

  1. Προαιρετικά ανακατεύουμε σταφίδες, κράνμπερι, κονιάκ και τα αφήνουμε εκτός ψυγείου.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το γάλα, τους κρόκους και το αλεύρι.
  3. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  4. Όταν πήξει την κατεβάζουμε από την φωτιά και την αρωματίζουμε με βανίλιες και το βούτυρο.
  5. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
  6. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  7. Ενσωματώνουμε την κρύα κρέμα.
  8. Σε ένα σκεύος βάζουμε την βασιλόπιτα σε τρήματα.
  9. Απλώνουμε σταφίδες και κρέμα.
  10. Σερβίρουμε με κανέλα.