Οδηγίες
- Προαιρετικά ανακατεύουμε σταφίδες, κράνμπερι, κονιάκ και τα αφήνουμε εκτός ψυγείου.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το γάλα, τους κρόκους και το αλεύρι.
- Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν πήξει την κατεβάζουμε από την φωτιά και την αρωματίζουμε με βανίλιες και το βούτυρο.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε την κρύα κρέμα.
- Σε ένα σκεύος βάζουμε την βασιλόπιτα σε τρήματα.
- Απλώνουμε σταφίδες και κρέμα.
- Σερβίρουμε με κανέλα.
Αφήστε μια απάντηση