Ρυζόγαλο της Αργυρώς μας, από το argiro.gr!
Προετοιμασία: 0:05
‘Μαγείρεμα: 0:30’
Εύκολη
Μερίδες: 6
Το ρυζόγαλο με τη μαστίχα και την κανέλα έχει γεύση συγκλονιστική. Το σερβίρω σαν επιδόρπιο στο εστιατόριο, σαν πρωινό στο ξενοδοχείο, το φτιάχνω στο σπίτι για την οικογένειά μου όταν μου ζητούν ένα γρήγορο γλυκό και, φυσικά, κρατάω πάντα το υπόλοιπο της κατσαρόλας -αυτό που “πιάνει” κάτω κάτω και καραμελώνει- για τον εαυτό μου! Παλιά αγαπημένη συνήθεια
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμο ρυζόγαλο, από την Κωνσταντίνα και το Konstantina’s kitchen!
Εύκολο και δροσιστικό ρυζόγαλο με γάλα καρύδας από το faysbook.gr!!
Ρυζόγαλο με κινόα, γάλα καρύδας, φρούτα και φιστίκι Αιγίνης, από την Αργυρώ μας!
Γλυκό ταψιού ρυζόγαλο (Video), από τον Πέτρο Μαούνατζη!
Cheesecake με ρύζι basmati και καραμελωμένο γάλα, από τον Ανδρέα Λαγό και το olivemagazine.gr!
Ρυζόγαλο με ΙΟΝ λευκή Κουβερτούρα και κρέμα καραμέλα, από τον chef Αντώνη Γιαννακάρη και το ionswee...
Αφήστε μια απάντηση