Ρυζόγαλο της Αργυρώς μας, από το argiro.gr!
Προετοιμασία: 0:05
‘Μαγείρεμα: 0:30’
Εύκολη
Μερίδες: 6
Το ρυζόγαλο με τη μαστίχα και την κανέλα έχει γεύση συγκλονιστική. Το σερβίρω σαν επιδόρπιο στο εστιατόριο, σαν πρωινό στο ξενοδοχείο, το φτιάχνω στο σπίτι για την οικογένειά μου όταν μου ζητούν ένα γρήγορο γλυκό και, φυσικά, κρατάω πάντα το υπόλοιπο της κατσαρόλας -αυτό που “πιάνει” κάτω κάτω και καραμελώνει- για τον εαυτό μου! Παλιά αγαπημένη συνήθεια
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ρυζόγαλο, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Ρυζόγαλο με ΙΟΝ λευκή Κουβερτούρα και κρέμα καραμέλα, από τον chef Αντώνη Γιαννακάρη και το ionswee...
Ρυζόγαλο με φυστικοβούτυρο και ΙΟΝ Γάλακτος, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Ρυζόγαλο με σιρόπι καραμέλας, από τον Ηλία Μαμαλάκη και το olivemagazine.gr!
Κρεμώδες και δροσερό ρυζόγαλο (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics....
Ρυζόγαλο με στέβια και γεύση μόκα, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση