Πεντανόστιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς (Αλάδωτος)-Semolina Halvah, by Dimitris Michailidis!







Πολλοί άνθρωποι στη νηστεία του Πάσχα δεν τρώνε ούτε λάδι γι’ αυτό είπα να σας δείξω την πιο νόστιμη συνταγή για Σιμιγδαλένιο Χαλβά που υπάρχει και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ!
Υλικά (Ingredients)
-1.5 λίτρο νερό (1.5 liter water)
-150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
(150 g fresh orange juice)
-370 γρ. ζάχαρη (370 g sugar)
-250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό (250 g coarse semolina)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)
-κανέλα (cinnamon)
-αμύγδαλο φιλέ (almond fillet)
Δείτε το Video:
Κάντε Εγγραφή στο Youtube: https://bit.ly/2jxJytO
Ακολουθήστε με στο Facebook: https://bit.ly/2FfUQfq
Ακολουθήστε με στο Instagram: https://bit.ly/2RuM3Nn
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σαλάμι σοκολάτας με χαλβά, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος νηστίσιμος με πορτοκάλι και σοκολάτα, από τον Γιώργο Τσούλη και το sintayes.gr!
Μπουρεκάκια νηστίσιμα με χαλβά του μπακάλη, από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!!
Χαλβάς χωρίς ίχνος λαδιού και ζάχαρη, με γάλα καρύδας, από το sokolatomania.gr!
Χαλουβάς από τη Νίσυρο, από την Σιμόνη Καφίρη και το olivemagazine.gr!
Χαλβάς με ινδοκάρυδο νηστίσιμος, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση