Υγιεινά σοκολατάκια με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο, από τον Πέτρο Συρίγο!

Είτε νηστεύετε είτε είστε σε πρόγραμμα διατροφής, μη διστάσετε να ετοιμάσετε αυτές τις υγιεινές, σοκολατένιες μπουκιές με την απίστευτη γεύση, σε δυο μοναδικές παραλλαγές. Μπορείτε να τις απολαμβάνετε χωρίς τύψεις κάθε φορά που ανοίγετε το ψυγείο αναζητώντας κάτι γλυκό, μιας και όλα τα συστατικά τους, με πρωταγωνιστή το Μακεδονικό Ταχίνι, υπόσχονται να σας ανταμείψουν με ενέργεια και ασύγκριτη νοστιμιά.

Προετοιμασία: 10 min

Χρόνος ψησίματος: – min

Μερίδες: 10

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 100 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο

  • 30 γρ. αμύγδαλα

  • 30 γρ. νιφάδες βρώμης

  • 40 γρ. διάφορα δημητριακά

  • 25 γρ. μέλι

  • 20 γρ. κράνμπερις

  • 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε σε ένα μπολ το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο, τα αμύγδαλα που έχουμε κόψει σε χοντρά κομμάτια, τις νιφάδες βρώμης, διάφορα άλλα δημητριακά που προτιμάμε, το μέλι και τα κράνμπερις. Ανακατεύουμε καλά.
  2. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Σε ένα μπολάκι τοποθετούμε ψιλοκομμένη την κουβερτούρα, σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων στα 360 watt για 2 λεπτά το πολύ, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
  4. Βουτάμε τα παγωμένα μπαλάκια στη σοκολάτα και γαρνίρουμε με λίγο τριμμένο αμύγδαλο.

 

 

https://petros-syrigos.com/igieina-sokolatakia-me-mekedoniko-tahini-me-kakao/



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *