Οδηγίες
- Λιώνουμε την σοκολάτα (250 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
- Με τα χέρια μας σπάμε τα μπισκότα, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε την χλιαρή σοκολάτα, το κονιάκ και την καρύδα.
- Σε μεμβράνη κάνουμε το μείγμα μπαστούνι και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Λιώνουμε την σοκολάτα (125 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
- Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες με πάχος ένα δάχτυλο και τις βουτάμε μέχρι την μέση στην λιωμένη σοκολάτα.
- Σερβίρουμε όταν η σοκολάτα παγώσει.
Αφήστε μια απάντηση