Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι.
  2. Στον χυμό πορτοκαλιού ρίχνουμε την σόδα και ανακατεύουμε να αφρίσει.
  3. Τα βάζουμε στο λάδι και δουλεύουμε.
  4. Αρωματίζουμε με το μέλι, την κανέλα, το γαρίφαλο και το ξύσμα πορτοκαλιού.
  5. Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν να γίνει ζύμη.
  6. Πλάθουμε την ζύμη σε κουλουράκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
  8. Προαιρετικά λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε τα μέχρι τη μέση τα κουλουράκια.
  9. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν σε αντικολλητικό χαρτί και σερβίρουμε.