Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι που να ασπρίσουν.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το νερό, λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε.
- Τέλος προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 30×22 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Όταν κρυώσει κόβουμε το κέικ στην μέση.
- Αφαιρούμε το καπάκι και απλώνουμε όση πραλίνα μας αρέσει (αν η πραλίνα είναι μαλακή βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι που να σφίξει).
- Κόβουμε σε 16 στενόμακρα κομμάτια.
- Βουτάμε περιμετρικά τα κεκάκια στο σοκολατούχο γάλα και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο.
- Εναλλακτικά αναμειγνύουμε το γάλα, την ζάχαρη, το κακάο και κάνουμε την ίδια διαδικασία.
Αφήστε μια απάντηση