Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι που να ασπρίσουν.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το νερό, λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  3. Τέλος προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 30×22 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  5. Όταν κρυώσει κόβουμε το κέικ στην μέση.
  6. Αφαιρούμε το καπάκι και απλώνουμε όση πραλίνα μας αρέσει (αν η πραλίνα είναι μαλακή βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι που να σφίξει).
  7. Κόβουμε σε 16 στενόμακρα κομμάτια.
  8. Βουτάμε περιμετρικά τα κεκάκια στο σοκολατούχο γάλα και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο.
  9. Εναλλακτικά αναμειγνύουμε το γάλα, την ζάχαρη, το κακάο και κάνουμε την ίδια διαδικασία.