Χρήσιμες συμβουλές από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”, για πετυχημένα μελομακάρονα!







TIPS ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
Δε ζυμώνουμε πολλή ώρα τα μελομακάρονα γιατί θα δημιουργηθούν ίνες.Αυτό οφείλεται στη σύσταση των υλικών του.
Τα μελομακάρονα πρέπει να είναι ζεστά όταν τα ρίχνουμε σε κρύο σιρόπι.Στη διάρκεια της διαδικασίας το σιρόπι ζεσταίνεται,οπότε πρέπει να το κρυώνουμε.
Τα σιροπιασμένα μελομακάρονα απορροφούν την υγρασία από το περιβάλλον γι αυτό πρέπει να τα διατηρούμε σε κάποιο σκεύος ή να τα προστατεύουμε με μια μεμβράνη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=2389











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Μυστικά για μοναδικούς και ανεπανάληπτους κουραμπιέδες", από την Αργυρώ μας!
Πώς γίνονται τέλειες οι σπιτικές μαρμελάδες, από την Ντίνα Νικολάου!
"Αλισίβα ή σταχτόνερο: Τι είναι, πώς φτιάχνεται, με τι αντικαθίσταται", από το icookgreek.com!
Μυστικά για Τσουρέκια χωρίς Ζύμωμα, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner...
"Ξέρεις ποια τρόφιμα δεν πρέπει ποτέ να πλένεις;", από το argiro.gr!
"Πώς να φτιάξετε τσουρέκι πλεξούδα ή ψωμί της Λαμπρής με 6 κορδόνια ζύμης. " από το "Cookbox" !
Αφήστε μια απάντηση