• Λιώνουμε τους χουρμάδες και τη μπανάνα σε ένα δυνατό multi.
• Προσθέτουμε και τη βρώμη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
• Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα να σφίξει.
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα.
• Πλάθουμε τις καριόκες σε μέγεθος της αρεσκείας μας και τις βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα. Προαιρετικά τις πασπαλίζουμε με επιπλέον καρπούς γκότζι μπέρι.
• Τις αφήνουμε να σταθεροποιηθούν και τις απολαμβάνουμε…
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση