Καριόκες με 4 υλικά από το epaggelmagynaika.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

  • 1 φλυτζάνι ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 φλυτζάνι καρυδόψυχα
  • 300gr κουβερτούρα (κομμένη σε κομάτια)

Εκτέλεση

Βάζουμε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια,το ζαχαρούχο και την άχνη. Ανακατεύουμε με μία κουτάλα καλά μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν  μεταξύ τους.

Ρίχνουμε τα καρύδια κομμένα σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε καλά και πάλι

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τάπερ η ταψί στο οποίο εχουμε στρώσει λαδόκολλα  και στρώνουμε ομοιόμορφα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες Βγάζουμε από το ψυγείο,το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μπορείτε αντί να στρώσετε το μείγμα σε ταψί να πάρετε μικρά κομματάκια από τη ζύμη,να τα τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο και να τα βάλετε στο ψυγείο δημιουργώντας έτσι εξ αρχής ατομικές καριόκες

Πηγή nostimouliko

 Για την επικάλυψη :

Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα 350 γραμμάρια κουβερτούρα, κι όσο είναι ακόμα πολύ ζεστή βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του γλυκού και τα αφήνουμε έπειτα πάνω σε λαδόκολλα (επειδή οι ροδέλες είναι κρύες η σοκολάτα παγώνει αμέσως σχεδόν πάνω τους).

http://epaggelmagynaika.gr/kariokes-me-4-ulika/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *