Κρέμα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά, από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Νηστίσιμη και υπέροχη με γάλα αμυγδάλου!

Υλικά συνταγής

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1/2 φλιτζάνι ρόφημα αμυγδάλου
  • /4 φλιτζανιού στέβια, μέλι η σιρόπι αγαύης
  • 1/2 φλιτζάνι κακάο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 μπανάνα σε ροδέλες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ανακατεύετε το ρόφημα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.

  2. Καθαρίζετε το αβοκάντο και πολτοποιείτε τη σάρκα του μαζί με το κακάο. Προσθέτετε το ρόφημα αμυγδάλου-γλυκαντικού και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε την κρέμα σε δύο μπολ ή ποτήρια και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρετε με ροδέλες μπανάνας.

https://tinyurl.com/rs4yo9p


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *